Dames handtassen

Kun je nooit genoeg hebben

Dames handtassen zijn onmisbaar voor een vrouw. Je dient er minimaal eentje te hebben maar meer is altijd handiger en beter. Op die manier heb je namelijk bij iedere outfit of voor iedere gelegenheid een geschikte handtas.

Keuzehulp bij Little Green Bag

Een handtas kun je ook online uitzoeken en bestellen. Bij Little Green Bag maken ze het je een stukje makkelijker als je naar een geschikte handtas op zoek bent. Ze hebben er veel dus als je door de bomen het bos niet meer helemaal ziet maak je het beste gebruik van de keuzehulp die je op de site vindt.

Geef aan wat je zoekt

In de keuzehulp geef je als eerste aan wat voor type persoon je bent. Hierbij kun je kiezen uit elegant, casual chique, trendy of stoer. Vervolgens kun je kiezen uit diverse modellen tassen. Je ziet er ook plaatjes bij zodat het makkelijk is een model aan te vinken dat jij wilt hebben. Je mag altijd meer modellen tegelijk aanvinken. Tenslotte geef je aan naar wat voor maat handtas je zoekt. Dit kan (extra) klein zijn, middelgroot of groot. Op die manier vind je altijd de tas waar jij naar op zoek bent en die bij je past.

Voorwaarden van de webwinkel

Als je een tas gevonden hebt je graag wilt hebben dan kun je deze in het winkelmandje doen en meteen bestellen. Indien de tas meer kost dan €20,- wordt deze kostenloos verzonden en, indien deze niet helemaal naar je zin is, ook weer gratis geretourneerd. Betalen kan zowel op voorhand als achteraf. Alle voorwaarden over bestellen, betalen en leveren vind je op de website van deze winkel. Lees deze even goed door voordat je een bestelling plaatst zodat je altijd weet waar je aan toe bent.