De warme herfstdagen

Ondanks dat de herfst al is begonnen is het de laatste tijd nog vaak erg goed weer. Elke dag dat de zon weer lekker schijnt doe ik met plezier mijn motorkleding aan en spring ik op de motor. Ik rij persoonlijk graag rond in wat rustigere gebieden zodat ik met volle snelheid kan rijden zonder mij al te veel zorgen over het verkeer te hoeven maken. Als ik vol gas ga, het geluid van mijn motor in mijn oren hoor dan geniet ik volop, er bestaat voor mij niks mooiers.

Ik kan echter niet wachten tot het buiten wat afkoelt. Het is namelijk vaak afzien als ik in de volle zon met mijn dikke leren motorkleding aan het rijden ben. Gelukkig zorgt het rijden onder hoge snelheid nog enigszins voor een verkoelend briesje. Ik ben wel een echte natuurliefhebber. Ik rijd persoonlijk veel liever over rustige wegen langs het water en door de natuur dan dat ik word opgeslokt door het verkeer. Mijn favoriete route om te rijden blijft de dijkroute langs de Maas, de Waal en de Rijn. Als ik deze route volg kan ik vrijwel de hele tijd genieten van mijn uitzicht op het water.

6
Ik heb echter wel al tijden problemen met het vinden van geschikte motorkleding. Het liefst zou ik een pak vinden dat ik zowel tijdens de koude als warme dagen kan dragen al is dit waarschijnlijk te veel gevraagd. Ik heb het persoonlijk nooit snel koud vandaar dat een enigszins dun motorpak voor mij ideaal zou zijn. Ik deel graag mijn ervaringen met jullie en hoop ook vele mooie verhalen van jullie te lezen over motorrijden. Indien jullie nog tips hebben voor een aantal mooie locaties dan hoor ik dat graag.