Een goede nagelsalon in Sittard

nagelsalon Sittard

Sinds ik een afspraak had gemaakt bij de nagelsalon in Sittard, zien mijn handen er weer netjes uit. Mijn werk bestaat uit het ontvangen van mensen aan een balie en daar met onverzorgde vingers te verschijnen is alles behalve netjes. Vaak probeerde ik mijn handen onder de desk te houden, maar zodra ik iets in de computer moest opzoeken kwamen deze toch boven tafel. Ja, ik zal het toegeven, ik vind mijn vingers af en toe lekkerder dan gewoon eten. Dit als gevolg dat ze bijna ontstoken zijn en wat ik er ook aan wilde doen, mijn drang nar het bijten heeft het nog steeds gewonnen.  nagelsalon Sittard

Te mooi om op te bijten

Vanaf het allereerste moment dat ik bij de nagelsalon in Sittard ben geweest, lijk ik eindelijk te beseffen dat een boterham beter voor mij is, dan mijn vingers. Maar niet alleen dat, ik ben zo trots op mijn gekleurde vingertoppen dat ik er de hele dag naar zit te kijken. Niet alleen de manicure die ik heb ondergaan, maar ook de nail-art hebben mij doen inzien dat dit toch wel veel en veel mooier staat. Tegenwoordig ben ik trots op mijn handen en laat deze dan ook overal zien, vooral op mijn werk.