Het merk

Het merk Ralph Lauren bestaat al een lange tijd. Zo is het merk opgericht in 1968. Maar wist je dat het kledingmerk zich eerst alleen nog maar richtte op het maken van stropdassen voor mannen? Pas rond 1970 kwam er een Ralph Lauren trui, een ralph lauren broek, een ralph lauren overhemd en ga zo maar door. De reden hiervoor is dat Lauren eerst zelf ook werkte in een dassen winkel en zag hoe hij zelf diverse verbeteringen kon doen aan het design en aan het ontwerp van dassen. Daarom begon hij met zijn eigen collectie en deze aan te bieden in zijn winkel. Nadat dit een succes werd begon het merk zich ook te richten op andere kledingstukken.

De Polo Ralph Lauren Corporation

Naast het grote aanbod van kledingstukken dat je op de dag van vandaag kunt aanschaffen, zoals een Ralph Lauren trui, kun je ook woon producten kopen. Zo hebben steeds meer ralph lauren winkels ook interieur spullen beschikbaar, diverse meubels en ook veel accessoires voor in jouw huis. Ook zijn er losse Ralph Lauren winkels waar het mogelijk is om alleen maar deze woon producten te kopen. Maar terug naar de bekende kledingstukken, de Ralph Lauren trui is een echte klassieker voor een ieder die opzoek is naar een trui die elegantie uitstraalt.

De beste kwaliteit

1 van de redenen waarom het merk zo ontzettend populair is, heeft te maken met de hoge kwaliteit waarvan alle kledingstukken zijn gemaakt. Zo wordt er alleen maar gebruik gemaakt van de beste machines, de beste programma’s, en de slimste mensen om de beste kledingstukken te kunnen maken. Ralph Lauren haalt zijn inspiratie wereldwijd en het merk is dan ook terug te zien op veel verschillende modeshows en catwalks wereldwijd. Het merk heeft een groot aanbod aan truien zowel voor mannen als voor vrouwen. Verder richt het merk zich ook op jonge kinderen en kunnen zij ook kiezen uit een groot aanbod.