Interessante naailes in Den Bosch

Ben je ook zo modebewust en wil jij zelf je kleding maken, ga dan onder naailes Den Bosch. Samen met een vriendin ben ik deze cursus gaan volgen en langzamerhand begint mijn kleding zich uit te breiden in mijn kast. In het begin ben ik met een simpel kleding stuk begonnen, maar tegenwoordig maak ik de mooiste modellen. De opleiding die ik bij Modevakschool Alexia heb gehad was ook zeer interessant en leerzaam. Niet voor niets komen hier veel cursisten die van hun hobby een vak willen maken. Het is zelfs mogelijk om na deze opleiding een vervolg cursus te volgen en hier zelfs diploma’s voor te halen.  

Een mooi broekpak gemaakt

Vaak heb ik voor een etalage gestaan waar mooie kleding te koop was. Helaas was mijn salaris niet toereikend om deze te kopen. Toen ik een volgend project tijdens mijn naailes in Den Bosch moest verzinnen wist ik meteen een antwoord wat het ging worden, een broekpak! Nooit durven dromen dat ik deze ooit zelf zal gaan maken. Samen met de lerares van Modevakschool Alexia hebben wij een leuk model gezocht en hier het patroon voor uitgeknipt. Vandaag is het dan zover dat ik mijn eigen ontworpen broekpak aan kon doen, ik ben er dan ook bijzonder trots op.