Kies voor clip-in hairextensions van OxY: Vol en volumerijk haar

Voor iedere vrouw die graag een voller, langer of volumerijk kapsel wil heeft OxY clip-in hairextensions. Deze extensions hebben een natuurlijke uitstraling en geven je haar een flinke boost. Of je nou jong of ouder bent, hairextensions kunnen altijd. Bij je haar kan het voorkomen dat het futloos zit, of dat je soms tijden moet borstelen of kammen. Je kunt dan kiezen voor allerlei middeltjes of haarshampoos, maar clip-in hairextensions bieden écht een oplossing. Binnen enkele minuten kun je genieten van een prachtig bos haar, die makkelijk in model is te brengen en de hele dag comfortabel blijft zitten.

OxY heeft producten in het assortiment die voldoen aan alle eisen van de vrouw. Je wilt geen last hebben van klitten, een trekkend gevoel of extensions die niet goed blijven hangen. De clip-in hairextensions van OxY zijn in veel gevallen gemaakt van natuurlijk haar, waardoor dit niet alleen hetzelfde aanvoelt, maar ook qua uitstraling hetzelfde is als je oorspronkelijke haar. Daarnaast zijn de clipjes van de hairextensions gemaakt met siliconen. Dit betekent dat de clipjes makkelijk kunnen worden bevestigd aan je oorspronkelijke haar, de hele dag goed blijven hangen en de extensions aan het eind van de dag weer makkelijk zijn los te koppelen. Geen last meer van een trekkend gevoel in je haar en het zit ook nog eens zeer comfortabel.

OxY helpt je op weg
Het bevestigen van extensions is altijd een precisiewerkje, waar ook nogal eens tijd in gaat zitten. Bij de clip-in hairextensions van OxY zijn veel vervelende van deze bijkomstigheden verleden tijd. De clipjes zijn gemakkelijk vast te klikken op je oorspronkelijke haar en op dezelfde manier ook weer makkelijk te verwijderen. Ook het algehele proces van de bevestiging van de extensions kan hierdoor sneller. Om je op weg te helpen heeft OxY voor het bevestigen van de hairextensions speciaal voor jou video uitleg

Voor iedere kleur en ieder haartype
Of je nou rood, bruin, blond of zwart haar hebt, clip-in hairextensions van OxY passen overal bij. Ook vrouwen met een van oorsprong kort model haar kunnen prima hairextensions dragen, omdat de clipjes over elkaar heen vallen en later worden bedekt met je oorspronkelijke haar. Op die manier zien anderen niet de hairextensions hangen, maar wel dat je een prachtig vol bos haar hebt.

OxY wil haar fans graag belonen, ook jij kan hiervan gebruik maken. Je kunt lid worden van de Oxy-club of Oxy ‘liken’ op Facebook, zodat je onder andere gebruik kan maken van interessante kortingen. De verzending van extensions is gratis en als je op een werkdag voor 23.59 hebt besteld, krijg je de volgende dag je clip-in hairextensions al binnen.