Leuke softshell jas kind gezocht

kamik_paarse_softshell_jas_met_sterren_fVoor mijn dochter ben ik op zoek naar een softshell jas. Deze jassen zijn enorm goed gevoerd waardoor ik me geen zorgen hoef te maken dat mijn dochter het koud krijgt. Afgelopen week hebben we in de winkel al eens een jas gepast en mijn dochter was er verliefd op! Ik noem haar vanaf toen dan ook een softshell jas kind. Zelf ziet ze er gelukkig wel de humor van in maar ik wilde er alleen maar voor zorgen dat ze een goede jas heeft die haar warm houdt. Tijdens het buitenspelen en vooral nu in de kou vind ik het erg belangrijk dat ze goede kleding draagt en met deze jas weet ik zeker dat dit gebeurd.kamik_fleece_vest_kind_hoody_pink_f

Online besteld

Helaas had ik afgelopen week de griep te pakken gehad waardoor ik niet fatsoenlijk naar buiten kon gaan om voor mijn dochter kleding te kopen. Ik ben dan op het internet wezen zoeken of dat ik mijn dochter nog steeds een softshell jas kind mag noemen. Tijdens mijn zoektocht ben ik terecht gekomen op de website van 4activekidz.nl. Hier had ik namelijk een hele leuke jas gevonden waarvan ikzelf wist dat mijn dochter deze jas ook erg leuk vindt. Wat mijn persoonlijk opviel was het feit dat er meer kleding te bestellen is bij hun op de website!kamik_donkerblauwe_kinder_softshell_jas_met_sterren_f