Medik8

Voor ieder huidprobleem weet Medik8 een effectieve oplossing te bieden. De producten van het award-winnende huidverbeteringsmerk worden ontwikkeld door een team van biochemici en farmacologen. Het merk maakt altijd kwalitatief hoogwaardige producten die worden gemaakt om jouw huid optimaal te verzorgen. Het merk is gespecialiseerd in het tegengaan van huidveroudering en in het verminderen van roodheid, droogheid, acne, pigmentatie en donkere kringen. Voor de beste dagelijkse huidverzorging ben je bij Medik8 aan het juiste adres.

         De Medik8 Advanced Day Total Protect is een verzorgende dagcrème die vroegtijdige huidveroudering helpt te voorkomen. De formule, met SPF30, van deze moisturizer beschermt en hydrateert de huid intensief. Het resultaat is een gezond en jong uiterlijk. De Medik8 Advanced Day Total Protect is de perfecte basis voor make-up en beschermt daarnaast ook de huid tegen invloeden van de zon. Voorheen heette deze crème de Hydr8 Day 360 Rich, maar het is nu veranderd in Medik8 Advanced Day Total Protect. De samenstelling en werking is exact hetzelfde gebleven.

         Een andere favoriet van het merk is de Hydr8 B5. Dit is een vocht inbrengend serum dat zowel voor het gezicht als voor het lichaam gebruikt kan worden. Vitamine B5 is het hoofdbestanddeel van dit product. De huid wordt verjongd en wondgenezing wordt bevorderd. Daarnaast bevat het serum hyaluronzuur dat de vochtarme huid helpt om vocht vast te houden. Het serum is zowel geschikt voor de droge als voor de vette huid. 

         Ook een topper van Medik8 is de C-Tetra. Dit is een échte skin booster met pure vitamine C. De formule dringt diep door tot in de epidermale huidlaag en zorgt voor een intensief gehydrateerde huid. Het serum helpt de door de zon veroorzaakte schade aan de huid te herstellen en verhoogt de elasticiteit van de huid. Breng het serum ’s ochtends aan, op een gereinigde huid, voordat je de rest van je verzorging aanbrengt.

         Voor alle soort huidproblemen biedt Medik8 wel een effectieve oplossing dankzij de hoge kwaliteit die het merk kan waarborgen. Zo heeft het merk voor ieder huidtype een productlijn ontwikkeld. De Vitamine A productlijn is ontwikkeld voor de oudere huid en gaat effectief rimpels tegen. De Red Alert lijn kalmeert de rode en geïrriteerde huid. Pigmentation collectie gaat, zoals de naam al zegt, pigmentatie in het gezicht tegen, maar ook andere vlekken worden bestreden. Kies voor wat het beste bij jouw huid past en kies voor de fantastische producten van Medik8.