Modetip; bedruk je eigen kleding bij tshirtdeal.nl

tshirtdeal.nl

Nooit meer afhankelijk zijn van modetrends en er toch bij horen? Bedruk dan je eigen kleding op tshirtdeal.nl!

Een modeontwerper worden zouden we allemaal wel willen zijn. Je bepaalt zelf welke modetrends op gaan spelen en je bent altijd een trendsetter. Want zeg nou zelf, we willen er allemaal een beetje modieus bijlopen. Toch is het voor velen van ons niet weggelegd om alle modetrends te volgen. Is iets in de mode dan is dat vaak voordat je het doorhebt alweer uit de mode. De ene modetrend na de andere waait over uit Milaan, Parijs of Barcelona. Het kan ook zijn dat je wel een snelle ontdekker van trends bent. Maar je de trend gewoonweg vreselijk vindt of totaal niet in jouw straatje. Toch zijn de meesten van ons enorm gevoelig voor modetrends. Een stukje psychologie speelt hier een grote rol in. Toch hoef je niet altijd de groep te volgen en kun je ook jouw eigen modetrends creëren. Benieuwd hoe ik dit doe? Lees dan snel verder!

De mentale factor van modetrends

Modetrends zijn vaak gebonden aan een mentale factor van mensen. Mensen willen ergens bij horen en voelen hier al gauw een bepaalde groepsdruk bij. En het is ook zo. Als jouw hele vriendengroep een bepaalde trend volgt, dan ga je deze vaak automatisch ook volgen. Je wilt namelijk niet buiten de groep vallen en er niet meer bijhoren. Ook al sta je niet compleet achter een bepaalde trend, je gaat er toch in mee. Het gevoel van erbij horen heeft hierin de overhand. En zeg nou zelf als je ergens bij hoort dan is de modetrend toch gewoon geslaagd! Je identificeert je met anderen en je bent hip en van deze tijd. 

Home-made fashion

Modetrends zijn vaak een ongrijpbaar iets. Toch kan je deze een stuk grijpbaarder maken. Ik heb bijvoorbeeld bij tshirtdeal.nl mijn eigen shirts laten bedrukken. Met mijn eigen ontworpen logo, mijn eigen kleur en eigen pasvorm. Tshirtdeal.nl heeft daarnaast nog veel meer mogelijkheden om zo jouw eigen modetrends te creëren. Het stopt namelijk niet bij het bedrukken van tshirts. Je kunt ook truien, werkkleding of broeken laten bedrukken bij tshirtdeal.nl. Je neemt het heft in eigen hand en misschien ben jij wel die high-fashion designer die de volgende modetrend creëert! Ik heb het zelf met mijn eigen logo gedaan, maar je kunt het natuurlijk zo gek maken als je zelf wilt. Een foto van je hond, kat of cavia of een ludieke bijnaam het zijn allemaal voorbeelden die kunt gebruiken bij het bedrukken van je kleding.