Nieuwe trends

meisjes jas

Het najaar van 2021 moet eigenlijk nog echt beginnen, maar toch kijken we al een met een schuin oog naar de trends op modegebied voor het jaar 2022. Nemen we afscheid van de trends die het afgelopen jaar zijn ingezet of gaan we met de jurkjes op dezelfde voet verder? Lees het in dit artikel!

Nieuwe trends

Waar de afgelopen jaren vooral retro en vintage weer zijn intrede heeft gedaan in de wereld van de jurkjes, zullen we aankomend jaar juist zien dat de mode wat minder uitgesproken en zachter is. Waar felle kleuren bij retro de overhand hebben, zullen jurkjes in het nieuwe jaar vooral warme kleuren bevatten. Goed nieuws voor de mensen die als huidskleur het herfsttype zijn. Dat betekent overigens niet dat je nu alleen saaie kleren in je garderoberek moet hebben. Wat hogere uitsnedes en strakkere lijnen compenseren voor het gemis van de felle pasteltinten.

Welke merken

Zoals ieder jaar zijn er altijd een aantal merken die het naar alle waarschijnlijkheid goed gaan doen en helaas ook altijd een aantal merken die wat minder zullen presteren dan ze in het huidige jaar doen. Omdat we niet willen afkraken, bespreken we hier de verwachte stijgers. De modekenners zijn het in ieder geval over het volgende eens. De Gerry weber jurk en de Studio Anneloes jurk zullen aankomend jaar het straatbeeld bepalen. De Gerry Weber jurk scoort eigenlijk weer ouderwets door te doen wat ze bij Gerry Weber al jaren doen: gewoon goede jurken maken.

Studie Anneloes

Als je aankomend jaar naar een cocktailfeestje moet, dan weet je nu alvast wat je aan moet trekken. Een studio Anneloes jurk. Met hun heerlijke vrolijke motiefjes, polkadots en fijne pasvorm is de studio Anneloes jurk de absolute must have in de kledingkast van de moderne vrouw. En deze ode is niet voor niks.

Conclusie

De trend voor aankomend jaar verandert dus wezenlijk ten opzichte van hoe we de afgelopen jaar naar mode en dan specifiek naar jurkjes hebben gekeken. Maar geen zorgen, als je je houdt aan de tips die we hierboven hebben gegeven, heb je altijd de juiste jurk!