Singlesday MediaMarkt: de laagste prijzen van het jaar

Bij het grote publiek was Singlesday nog niet bekend, maar een enkeling wist al jaren dat 11 november dé dag was om via online verkooppunten aankopen te doen voor super lage prijzen. Via buitenlandse webshops zochten deze koopjesjagers op producten voor de laagste prijzen ooit. In dat opzicht is Singlesday vergelijkbaar met Black Friday. Waar die laatste dag van origine al gericht is op kortingen, werd pas later op Singlesday ingehaakt met kortingen.

Singlesday ontstond rond 1993 als vrijgezellendag voor single studenten in China. Dit fenomeen werd groter en groter, waarna webshops besloten deze dag nog feestelijker te maken door te strooien met kortingen. Inmiddels kunnen we wel spreken van een wereldwijd fenomeen. Ook MediaMarkt doet op 11 november weer mee met Singlesday. Op deze dag zijn de prijzen laag van allerlei consumentenelektronica. Hierbij kun je denken aan computers, laptops, consoles, games, huishoud- en keukenapparatuur en nog veel meer. Daarom moet je op Singlesday bij MediaMarkt zijn voor mooie aankopen.

MediaMarkt is dé keuze voor jou tijdens Singlesday

Er zijn meerdere redenen aan te wijzen waarom MediaMarkt de beste keuze is voor jouw aankopen op Singlesday. Ten eerste beschikt MediaMark op een ruim en variërend assortiment. Tijdens Singlesday doet MediaMarkt een greep uit dit assortiment en verkoopt het deze producten vervolgens voor bodemprijzen. Zowel online als in de winkel kun je goede deals scoren. Daarnaast valt Singlesday op 11 november, een ideaal moment om inkopen te doen voor Pakjesavond en kerst. In het assortiment van MediaMarkt zul je een hoop leuke cadeaus voor iedereen vinden.