Voor merkkleding online ga je naar to-be-dressed

Online kleding kopen wordt door sommigen als lastig gezien. Je kan de kleding niet in de handen houden of aan proberen voordat je het koopt. Daardoor kan je niet zien wat de kwaliteit is en of het goed staat. Ook zijn veel mensen bang dat ze geld weghouden van fysieke winkels en dat kleine winkels hierdoor niet kunnen blijven bestaan. Bij to-be-dressed kan je merkkleding kopen met gegarandeerd hoge kwaliteit die rechtstreeks uit de uitverkoop komen van een winkel in een winkelstraat ergens in Nederland. Zo blijven er ineens erg weinig nadelen over aan het winkelen online.

 

Hoe gaat to-be-dressed te werk?vest

Door connecties te maken met meer dan 250 winkels in Nederland kan to-be-dressed meer dan 175000 artikelen aanbieden van meer dan 17000 verschillende topmerken. Zo is er bijvoorbeeld een Scotch & Soda outlet, een Nike outlet, een Converse outlet en een Hugo Boss outlet. Winkels gebruiken to-be-dressed als platform om hun aanbiedingen ook online aan te kunnen bieden. Het geld dat je uitgeeft gaat naar de winkel zelf.

 

Voordelen van online shoppen

Er zijn nu weinig redenen meer om niet online te winkelen. En waarom zou je ook niet gebruik maken van deze snelle en gemakkelijke service. Je kan artikelen doorlopen vanuit je eigen woonkamer of waar je ook maar wilt, zolang je internet hebt, een betaalmethode en een computer, tablet of telefoon. Openingstijden zijn niet relevant, je hoeft niet door slechte weersomstandigheden om er te komen en wachttijden bij de kassa zijn er niet.

 

To-be-dressed assortiment

Bij to-be-dressed kan je merkkleding vinden voor baby’s, kinderen, dames en heren. Je kan tassen, accessoires en schoenen kopen allemaal met korting. Zo kan je voor ieder lid van je gezin een outfit samenstellen en snel in huis hebben. Bij to-be-dressed kan je eindeloos en zorgeloos shoppen totdat je precies gevonden hebt wat je wilt.