Voordelige heren horloges

Bij WowWatch in Roermond vind je werkelijk alle soorten horloges voor alle soorten mannen. Er is nu een horloge sale en de korting kan wel oplopen tot 65%! 

De (web)winkel

WowWatch is gevestigd in Roermond, maar je kan ook uitstekend terecht in de webwinkel www.wowwatch.nl. In de winkel in Roermond tref je een breed assortiment heren horloges aan die direct kunnen worden geleverd. Vandaag voor 22:30 uur besteld is de volgende dag al bij je thuis bezorgd.

Service

WowWatch biedt een uitstekende service aan. Zo kan je bij WowWatch terecht als je een batterij moet vervangen, als je je horloge waterdicht wilt laten maken of als je horlogeband moet worden verkleind of vergroot.

Soorten horloges

WowWatch verkoopt verschillende soorten heren horloges:

  • automatische horloges: deze horloges hebben geen batterij nodig
  • Duikershorloges: de mate van waterdichtheid wordt aangegeven in ATM (atmosfeer); 5 ATM beschermt tegen spatwater, 10 ATM kan je mee gaan zwemmen en douchen en 30 ATM is geschikt voor onderwatersport
  • grote horloges: groot wil zeggen vanaf een diameter tussen de 50 en 60 mm
  • Luxe horloges: deze horloges zijn vaak bijzonder door design, het materiaal of specifieke details
  • skeleton horloges: dit zijn horloges waarbij je het uurwerk kan zien met alle wieltjes en radertjes. 
  • stoere horloges: horloges met een robuuste uitstraling en karakter

Een mooi cadeau

Zoals je ziet is er voor elk type man wel een horloge te vinden. Je kunt nu bovendien profiteren van een grote sale en gratis verzending, dus verras hem met een mooi cadeau. Hier kan je alvast je laten inspireren: cadeau voor hem.