Mijn eerste Nubikk sneaker

Nubikk sneaker

Nubikk sneakerTot mijn dochter hierover begon had ik eigenlijk nog nooit van een Nubikk sneaker gehoord. Zij wilde deze ongelofelijk graag hebben, dus toen ben ik samen met haar op internet gaan kijken. Al snel kwamen wij uit bij Van Bommel. Daar was het assortiment enorm groot, dus slagen moest wel gaan lukken. Zij had al snel een keuze kunnen maken, maar in plaats van direct te bestellen, heb ik ook nog even voor mijzelf gekeken. Uiteindelijk zag ik van hetzelfde merk ook een model wat ik voor mezelf heel erg mooi vond. Deze heb ik toen ook gekocht, maar wel zonder het tegen mijn kind te zeggen.

Een nieuw beeld

De volgende dag kregen wij de Nubikk sneakers al binnen, dus lang wachten hebben wij niet hoeven te doen. Bij ons allebei zaten ze enorm goed en wij hoefden dus ook niet te ruilen. Wel moest ze heel even wennen aan het feit dat haar moeder nu ook sportieve schoenen draagt, maar ze zei wel dat het mij goed stond. Mocht jij hier ook naar op zoek zijn, dan zou ik jou aanraden om eens een kijkje te nemen bij Van Bommel. Zij hebben namelijk een erg groot aanbod voor mannen, vrouwen en kinderen.