Weer mooie schoenen dankzij schoenmaker Capelle aan den IJssel

Jaren geleden heb ik zeer dure schoenen gekocht. In het begin liepen deze schoenen alles behalve goed, elke keer wanneer ik deze schoenen aan had kreeg ik vreselijke pijn in mijn voeten. Maar hoe vaker ik deze schoenen aan had gedaan, hoe beter deze schoenen gingen lopen ik had geen pijn meer in mijn voeten. Omdat ik geen afscheid van deze schoenen kon nemen ben ik hiermee naar schoenmaker Capelle aan den IJssel gegaan. Ik weet dat mijn schoenen hier in goede handen zijn en dat deze schoenmaker van mijn oude schoenen weer wat moois kan maken. Natuurlijk heeft de schoenmaker eerst bekeken of mijn schoenen nog wel gemaakt konden worden en hoeveel deze reparatie gaat kosten.  schoenmaker Capelle aan den IJssel

Ik heb weer geweldig mooie schoenen

Dankzij schoenmaker Capelle aan den IJssel heb ik weer bijzonder mooie schoenen. Het fijne aan deze schoenmaker is dat er vooraf een prijs wordt afgesproken voor het maken van de schoenen. Zo kom je achteraf niet voor verrassingen te staan dat de prijs van de reparatie tegenvalt. Niet alleen de service maar ook de prijs van de reparaties zijn zeker de moeite waard. Voor de prijs van de reparatie heb je niet eens een paar nieuwe schoenen. Mijn schoenen zien er weer top uit en kan ik weer genieten van mijn mooie schoenen en het loopcomfort, mede dankzij de nieuwe inlegzolen die de schoenmaker erin heeft gemaakt. Ook heeft de schoenmaker mijn schoenen weer blinkend gepoetst, als je niet beter weet zal je haast denken dat ik deze schoenen nieuw in de winkel heb gekocht.  schoenmaker Capelle aan den IJssel