Duo kappers in Vianen

duo kappers Vianen

Eindelijk een goed adres gevonden om mijn haren te laten behandelen, dit is bij de duo kappers in Vianen. Bij deze kapsalon werken hairstylisten die verstand hebben van het knippen, verven van haren. Natuurlijk zijn er nog veel meer mogelijkheden hier, maar dat is teveel om op te noemen. Het belangrijkste is dat de medewerkers hier van de allerlaatste trends op de hoogte zijn. Ook luisteren zij precies naar jouw wensen en mocht iets totaal niet bij jou passen, dan laten zij jou dat weten. Samen met de kapster kom je er wel uit. duo kappers Vianen

Geweldige look

Gisteren ben ik wederom naar de duo kappers in Vianen geweest. het was weer tijd geworden om een model in mijn  haren te laten knippen. Elke morgen dat ik opstond was ik steeds langer bezig om er een fatsoenlijk model van te maken. Gistermorgen keek ik in de spiegel en had ik besloten dat de schaar hier maar een keer in moest en flink. Normaal had ik lange haren, maar na mijn bezoek aan Kapsalon BEAU BIEN niet meer. Met het verzoek van maak er maar iets moois van, is de styliste aan de slag gegaan. Zij heeft er zeker wat moois van gemaakt, echt een super model en daar ben ik bijzonder blij mee.