Een goedkope kapper in Utrecht

goedkope kapper Utrecht

Ben je op zoek naar een goedkope kapper in Utrecht, dan ben je bij Massina’s Hair & Art aan het juiste adres. Hier kan jij een totaal nieuwe look krijgen in een zeer ongedwongen sfeer. Het leuke aan deze salon is dat deze op de verjaardag van de eigenaar John hij deze salon heeft geopend. Deze zaak is vernoemd naar zijn moeder, helaas heeft zij deze opening niet meer mee kunnen maken. Het leuke aan deze salon is echter dat het net lijkt of je een woonkamer binnen loopt. De sfeer is hier zo leuk en knus, vooral met de kunst van kunstenaars die de mogelijkheid krijgen om drie maanden gratis hier te exposeren. goedkope kapper Utrecht

Een blitse look

Het is hier altijd zo gastvrij en gezellig dat je bijna vergeet waarom je hier naar de goedkope kapper in Utrecht gaat. Behalve de gezelligheid weten de stylisten hier van elke pruik een zeer modern kapsel te maken. Niet alleen door te knippen, maar ook door te verven en eventueel krullen te zetten. Het is maar net wat jij met jouw haren wilt laten doen.

Vaak wanneer ik een afspraak heb gemaakt laat ik de stylist geheel zijn gang gaan. Want dan weet ik zeker dat mijn haren er weer bijzonder mooi uit zien.