Goedkope kapper in Venlo gevonden

goedkope kapper venlo

Ben jij op zoek naar een goedkope kapper in Venlo? Dan zit jij bij de kapperszaak: Kapzones aan het goede adres. Waarom zou jij veel geld betalen bij dure kappers, terwijl een goedkopere net zo goed is. Ik ben bij veel dure zaken geweest, waar ik niet tevreden naar buiten liep. Daar was ik dus wel een beetje klaar mee. Zo ben ik gaan kijken naar een zaak waar veel positieve reacties over te vinden waren. Zo kwam ik bij deze kapperszaak. Ik heb telefonisch een afspraak gemaakt voor een knip en kleurbehandeling.

goedkope kapper venlo

Goede en goedkope kapper in Venlo

Bij aankomst werd mij vriendelijk een kappersstoel aangewezen waar ik kon zitten. Ik kreeg een kopje koffie of thee aangeboden. De medewerkster vroeg naar mijn wensen en gaf een goed advies voor een model wat precies aansluit op mijn gezichtsvorm. Zij kijken goed wat er bij jou past. Nadat zij mijn haren in model hadden geknipt, werden mijn haren in de verf gezet. Bij deze zaak wordt gebruik gemaakt van professionele producten. Deze zijn dan ook goed verzorgend en van een goede kwaliteit. Mijn haren zaten perfect en hadden een mooie glanzende kleur. Wil jij net als mij een tevreden look? Maak dan eens een afspraak bij deze goedkope kapper in Venlo.